chevronfacebookinstagramlinkedinminusnotification-closeplussearch-glass twitter

Zaterdag 22 juni 2024 zijn we geopend tot 15.00 uur i.v.m. het personeelsuitje!

Sluiten

Diensten

Tegels bepalen de sfeer van iedere ruimte in uw huis. Bij Tegelzetbedrijf Rietmeijer vindt u de juiste tegels voor elke ruimte. Met onze ervaren tegelzetters bieden wij hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen. Aan Twentepoort West 45 te Almelo vindt u ons stijlvolle showroom, waar u zich laat inspireren door de nieuwste trends en deskundig advies op maat krijgt van onze showroom medewerkers!

Kom geheel vrijblijvend langs of maak een afspraak om verzekerd te zijn van advies op maat.

Tegelzetbedrijf Rietmeijer te Almelo biedt het totale plaatje. Onze vakbekwame tegelzetters verwerken alle soorten en maten vloer en wandtegels. Wij ontzorgen u van de rommel en andere vervelende zaken rondom het verbouwen of bouwen van uw huis zodat u direct kunt genieten van de nieuwe ingerichte ruimte.

Werkwijze
Wij voeren op elk gebied tegelwerk uit voor particulieren en grote partijen. Tijdens de voorbereidingen denken wij graag met u mee voor een optimaal resultaat. Wij leveren een totaalconcept. Naast het zetten van de tegels kunnen badkamers, wc’s en ander sanitair gemonteerd worden. Moet er een schilder of loodgieter aan te pas komen? Geen probleem, ook dit regelen wij voor u.

Showroom
In onze nieuwe showroom met tegels in Almelo vindt u een groot aanbod aan vloer- en wandtegels voor uw keuken, badkamer en toilet. Onze medewerkers bieden u persoonlijk en deskundig advies. Kleuren, formaten en breedtes zijn aspecten die heel belangrijk zijn bij het uitkiezen van tegels.

Certificaten
Tegelzetbedrijf Rietmeijer te Almelo is aangesloten bij Bovatin, de bond van tegelzetters in Nederland. Wij zijn een erkend leerbedrijf en zorgen er voor dat binnen het bedrijf nieuwe collega’s deskundig worden opgeleid. Veiligheid van onze medewerkers en klanten staat bij ons hoog in het vaandel en zijn daarom VCA* gecertificeerd.

Ruim assortiment
Deskundig advies
Snelle levering
Totaalconcept
Elk budget