chevronfacebookinstagramlinkedinminusnotification-closeplussearch-glass twitter

Zaterdag 22 juni 2024 zijn we geopend tot 15.00 uur i.v.m. het personeelsuitje!

Sluiten

Toilettegels en sanitair

Het toilet is de kleinste ruimte in huis. Toch mag deze ruimte er netjes en verzorgd uitzien. De perfecte toilet tegel draagt ook bij aan de uitstraling in deze kleine ruimte. Bij ons vindt u toilettegels in allerlei verschillende soorten en maten. Ook het sanitair is onmisbaar. Tegenwoordig in verschillende uitvoeringen en kleuren leverbaar. Laat u informeren naar de diverse mogelijkheden.

Grote keuze tegels toilet

Wanneer u kiest voor toilet tegels, kiest u niet alleen voor een mooie uitstraling maar ook voor hygiëne.
Tegels voor uw wc zijn gemakkelijk schoon te maken en kunnen tegen een stootje. Ze gaan dan ook jarenlang mee. Door de vele mogelijkheden bij Rietmeijer Tegels kunt u eindeloos variëren en kunt u uw toilet volledig aanpassen naar eigen smaak. Van kleine toilet tegels of tegels met een print, tot een toilet volledig in de stijl van de rest van uw huis. Wij helpen u graag met ons deskundige advies. Dankzij onze ervaring wordt uw toilet nauwkeurig betegeld en krijgt het de uitstraling die u wenst.

Advies toilet tegels

Wilt u uw huidige toilet verbouwen? Wij adviseren u graag op het gebied van toilettegels. Onze ervaren medewerkers helpen u in onze vernieuwde showroom in Almelo. Wij bieden vrijblijvende offertes die op maat gemaakt zijn. Kom een kijkje nemen in onze sfeervolle showroom voor een uitgebreide collectie tegels voor in uw toilet of neem contact met ons op.

Ruim assortiment
Deskundig advies
Snelle levering
Totaalconcept
Elk budget