chevronfacebookinstagramlinkedinminusnotification-closeplussearch-glass twitter

Over ons

Sinds 1940 zijn wij uw specialist op het gebied van tegels. Wij verzorgen tegels voor bijna iedere oppervlakte, zoals zwembaden, nieuwbouw, woningbouw en renovatie. Rietmeijer Tegels is een modern tegelzetbedrijf dat ambachtelijk vakmanschap combineert met de nieuwste ontwikkelingen en technieken op zijn vakgebied. De tegels worden gelegd door echte vakmannen op het gebied van tegelzetten. Kortom, wij beschikken over een professioneel team, dat voor u een zeer deskundig advies waarborgt en een eindresultaat waarover u tevreden zult zijn.

Missie
Onze missie is om elke klant een totaalconcept aan te bieden dat voldoet aan uw wensen. We dragen zorg voor het leveren en aanbrengen van allerlei soorten tegels. Rietmeijer Tegels geeft u vakkundig advies. We denken graag met de klant mee en brengen vrijblijvend een offerte voor u uit. Tevreden klanten staan bij ons centraal. Kortom, bij ons wordt uw huis echt uw thuis!

Visie
Door middel van onze showroom willen we elke klant optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden die Rietmeijer Tegels te bieden heeft.

Onze geschiedenis
Rietmeijer Tegels is in 1940 opgericht door Alberthus Rietmeijer. De zonen van Alberthus hebben het tegelzetbedrijf na hun vader voortgezet. Vakmanschap vormde in die tijd de basis van succes. Inmiddels is Rietmeijer Tegels gespecialiseerd in het realiseren van grote projecten, maar ook kleinere tegelwerken. Zowel voor particulier als voor de zakelijke klanten.

Overname
In 2010 heeft René Oude Lashof het familiebedrijf overgenomen. Met zijn 35 jaar ervaring en grote passie voor het vak tegelzetten heeft hij samen met het team de kwaliteit en vakmanschap gecontinueerd.

Elke klant staat centraal
Rietmeijer Tegels biedt een totaalconcept aan voor iedere klant. Doordat wij zelf tegels en sanitair leveren en aanbrengen, heeft u als klant één aanspreekpunt! Op deze manier ontzorgen wij u. Hierbij werken we nauw samen met specialisten uit diverse vakgebieden. Afhankelijk van uw verbouwing kiezen we de juiste vakmensen die zullen helpen bij de verbouwing. Het kan hier gaan om installateurs, stukadoors, metselaars, timmermannen, een kitbedrijf.

Door altijd klaar te staan voor iedere klant en afspraken na te komen, zorgen wij voor een optimaal eindresultaat.

Medewerkers
Rogier, Regina en René zijn de vaste gezichten in de showroom. Met hun ruime ervaring en kennis helpen zij u graag bij het uitzoeken van de juiste tegels en sanitair. Ze maken een vrijblijvende offerte voor u.

Daarnaast werken we met een team van 20 eigen tegelzetters. Rietmeijer Tegels is een erkend leerbedrijf en we zorgen dan ook dat binnen ons bedrijf vakkundige tegelzetters worden opgeleid.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Ruim assortiment
Deskundig advies
Snelle levering
Totaalconcept
Elk budget