chevronfacebookinstagramlinkedinminusnotification-closeplussearch-glass twitter

Vloertegels

Vloertegels of plavuizen geven uw woonkamer sfeer en charme. Bovendien zijn vloertegels voor woonkamer goed en makkelijk te onderhouden en hebben een lange levensduur. Vloertegels voor uw woonkamer hebben nog meer voordelen. Ze zijn hard, sterk, slijtvast, hittebestendig en kunnen niet kromtrekken. De mogelijkheden van vloertegels zijn eindeloos. U kunt door een bepaalde indeling de ruimte groter of juist kleiner laten lijken. Wij hebben kennis over alle mogelijkheden en adviseren u graag over welk type vloertegels het beste in uw huis past.

 

Rietmeijer Tegels heeft jarenlange ervaring op het gebied van het zetten van vloertegels woonkamer. Uw vloer is daarom in goede handen bij onze werknemers. Onze vakkundige werknemers zorgen er altijd voor dat al uw wensen in praktijk worden gebracht. Uw woonkamer krijgt een volledig nieuwe look en daar kunt u jarenlang van genieten. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om vloerverwarming aan te laten leggen. Onze medewerkers helpen u graag met het bekijken van de mogelijkheden.

 

Advies vloer tegels

Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste vloertegel. De kleur, het formaat en het materiaal van de tegel zijn belangrijke aspecten bij het uitkiezen. Kom een kijkje nemen in onze showroom en ontdek onze uitgebreide collectie vloertegels voor in uw woonkamer of andere ruimtes.

Ruim assortiment
Deskundig advies
Snelle levering
Totaalconcept
Elk budget