chevronfacebookinstagramlinkedinminusnotification-closeplussearch-glass twitter

Badkamertegels en sanitair

Voor badkamertegels bent u bij Rietmeijer aan het juiste adres! Voor nieuwbouw, maar ook vervanging van uw badkamer kunnen wij volledig voor u verzorgen. Laat u inspireren in onze showroom. Ontdek daar alle mogelijkheden. In ons assortiment vindt u vloertegels badkamer, wandtegels badkamer en sanitair van uitstekende kwaliteit. Wij beschikken over een ruim aanbod voor tegels in uw badkamer en sanitair. Daarnaast kunnen we u helpen met het leggen van vloerverwarming en het uitbesteden van alle bijkomstige werkzaamheden van uw badkamer zoals installatie werk, timmerwerk, metselwerk, stukadoor, etc. We werken met een team specialisten, zodat u zorgeloos uw badkamer en badkamer tegels kunt laten plaatsen of renoveren. U heeft één aanspreekpunt!

De badkamer is een ruimte in huis waar u rust zoekt. Door de juiste sfeer te creëren, zorgt dit voor optimale ontspanning. Sfeer en kleur is hierin erg bepalend. De keuze van tegels en sanitair zijn een belangrijke factor. Rietmeijer Tegels heeft veel kennis op het gebied van badkamertegels en sanitair en wij denken graag met u mee. Door uw wensen in kaart te brengen zorgen we samen voor een optimaal resultaat van uw badkamer. Onze medewerkers kunnen u hiervoor een impressie tekening verzorgen, zodat u alvast een goed beeld  krijgt van het eindresultaat.

Showroom

In onze nieuwe, sfeervolle showroom vindt u een groot aanbod vloertegels voor badkamers, wandtegels en sanitair. Onze medewerkers voorzien u altijd van persoonlijk en deskundig advies. Tijdens uw bezoek bespreken we de indeling en inrichting van uw badkamer. Om een goed beeld te krijgen kunt u een 3 D tekening laten maken die een goed beeld schetst van de toekomstige inrichting. We laten daarbij verschillende badkamertegels, sanitair, stijlen en mogelijkheden zien voor in uw badkamer zodat u een goede keuze kunt maken. Op het gebied van sanitair zijn wij ook in staat om alles voor u te verzorgen.

Advies badkamertegels

Rietmeijer Tegels adviseert u graag over de meest geschikte keuze voor uw badkamer. Wilt u meer informatie over wandtegels of vloertegels voor in uw badkamer? Kom een kijkje nemen in onze showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ruim assortiment
Deskundig advies
Snelle levering
Totaalconcept
Elk budget