chevronfacebookinstagramlinkedinminusnotification-closeplussearch-glass twitter

Zwembadtegels

Zelfs voor de tegels van uw zwembad kunt u terecht bij Rietmeijer Tegels. Het betegelen van een zwembad vraagt om vakkennis. Wij zijn gespecialiseerd in het betegelen van zwembaden. Het is belangrijk dat de voegen, de tegels en de lijm allemaal geschikt zijn voor de toepassing in een zwembad. Wij helpen en adviseren u graag over de mogelijkheden van het betegelen en afwerken van uw zwembad. Wij kunnen zelfs een tegel geheel naar uw wens laten produceren!

 

Rietmeijer Tegels biedt verschillende soorten tegels om uw zwembad helemaal aan te passen aan uw wensen. Onze tegelzetters zorgen voor de juiste tegels op de juiste plaats, zoals antisliptegels en speciale vormstukken. Ook hier zijn maatwerk oplossingen mogelijk, u bepaalt! Bovendien bieden wij vijf jaar garantie. Een zwembad om onbezorgd plezier van te hebben.

Advies zwembad tegels

Weet u nog niet precies welke tegels u wilt hebben in en rondom uw zwembad? Dan adviseren wij u graag. Kom langs in onze showroom, waar onze medewerkers u altijd vrijblijvend en vakkundig advies geven. Bovendien bieden we altijd snelle service en hoge kwaliteit.

Ruim assortiment
Deskundig advies
Snelle levering
Totaalconcept
Elk budget